Top 5 lumini militare

După cum sugerează și numele său, torța militară este adesea considerată ca fiind un echipament destinat doar militarilor. Cu toate acestea, oricine, în special pasionații de aventură, camping sau drumeții, o poate folosi.
Dar este, de
asemenea, un instrument indispensabil pentru utilizarea zilnică, deoarece este foarte puternică și are o mulțime de avantaje față de o lanternă tradițională. Fie în ceea ce privește designul, puterea sau materialul de fabricație. Dacă sunteți interesați
de aceste lanterne militare, vă invităm să citiți acest articol, care va vorbi despre top 5 cele mai bune lanterne militare, pe care le puteți găsi pe site-ul nostru de surplusuri militare.

Ce este o lanternă militară?


Lampă 
tactică 
militară

Sursa: alessandro-skocir-unsplash

O lampă militară este un instrument folosit în principal de forțele de ordine (armată, poliție, jandarmerie) pentru a ilumina o zonă de intervenție. Ca urmare, este folosită în special pe timp de noapte sau în locuri întunecate. Pentru forțele de ordine, lampa militară este adesea însoțită de arme pentru a identifica cu ușurință țintele în întuneric. Acest lucru îmbunătățește apoi foarte mult țintirea.

Dar, așa cum am menționat mai sus, lampa militară poate fi folosită de oricine, în special pentru excursioniști, aventurieri, camperi, alpiniști, supraviețuitori și mulți alții. În cele din
urmă,
lampa militară
are capacitatea de a fi folosită oriunde și oricând.

Care sunt funcțiile unei lămpi militare ?


Lampă militară

Sursa: marina-grynykha-unsplash

Funcția principală a lămpii militare este, bineînțeles, aceea de a ilumina o anumită zonă. Dar are și alte funcții foarte utile. În primul rând, poate fi folosită ca armă cu lamă, de fapt, acestea sunt în cea mai mare parte fabricate din aluminiu, deci suficient de puternice pentru a lovi. Mai mult, este eficientă și pentru a sparge sticlă sau bucăți de lemn. În al doilea rând, este concepută pentru a fi combinată cu o armă de foc. Dar acest lucru este util doar pentru militari. În cele din
urmă, cu ajutorul lămpii sale, poate fi folosită și ca lumină de semnalizare de urgență, în cazul în care aveți nevoie de ajutor sau dacă v-ați rătăcit.

De ce să alegi o
lampă militar
ă 

vezi colecțiile noastre de lămpi militare

Vizitează colecția noastră site surplus militaire dacă vă interesează

O lampă militară diferă de o lampă standard prin design, materialul de fabricație, ergonomie, tehnicitate, robustețe și fiabilitate.

În primul rând, lampa militară se remarcă prin puterea sa luminoasă. Având în vedere că este concepută pentru militari și profesioniști, puterea sa corespunde bine tipului de utilizare. De fapt, luminozitatea sa poate ajunge la 1219 lumeni. În al doilea rând, este foarte ergonomică, având chiar posibilitatea de a avea mai multe moduri de iluminare : scăzut, mediu, ridicat și stroboscopic. Acesta din urmă
este folosit pentru a orbi inamicii.  

În al treilea rând, autonomia sa este de lungă durată. Unele sunt echipate cu o baterie de tip AAA, iar altele au baterii reîncărcabile. De aceea, poate rezista zile întregi și este destinată forțelor de ordine și aventurierilor. Și nu în ultimul rând, sunt foarte rezistente și robuste datorită materialelor din care sunt fabricate. Asta pentru a rezista mai bine la condiții extreme și șocuri, ideale pentru militari.

Top
5 lumini militare la surplus militar

Pentru a vă ajuta să alegeți, o lumină militară, vă prezentăm top 5 cele mai bune lumini militare de pe site-ul nostru de surplus militar.

XT2CR PRO LED Military Tactical
Light

XT2CR PRO LED LED Tactical Military Light

          Visit site-ul nostru de surplusuri militare dacă sunteți interesat

Aceasta este o lampă militară de la Klarus care are capacitatea de a indica nivelul bateriei datorită codului de culori. Datorită acestui fapt, bateria sa este schimbabilă prin intermediul unui cablu USB. Aceasta are, de asemenea, cinci niveluri diferite de ieșire a luminii, dintre care unul este modul stroboscopic. Raza de acțiune a luminii sale poate ajunge până la 240 m. Este fabricată din aluminiu aeronautic, este rezistentă la apă și cântărește 88 g.

Lampă tactică 2200 Lumeni XT11GT PRO

Lampă tactică XT11GT PRO 2200 Lumeni

Vizitați pagina noastrăsite surplus militaire dacă sunteți interesat

Această lampă Klarus are particularitatea de a fi foarte rezistentă datorită aliajului său de aluminiu de tip aeronautic. Poate rezista la căderi, zgârieturi și este rezistentă la apă până la o adâncime de 2 m. Este reîncărcabilă prin micro USB și are patru moduri reglabile și un mod stroboscopic. Puterea sa maximă este de 2200 lumeni și cu aceasta,farul său luminos poate ajunge la 316 m pentru o autonomie de 50 de minute.

Tactikka Military Power Headlamp

Tactikka Powerful Military Headlamp

Visitați pagina noastrăsite-ul de surplusuri militare dacă sunteți interesat

Aceasta este o lampă frontală militară de la marca Petzl. Este foarte practică pe teren, deoarece se poartă pe frunte. În primul rând, este foarte puternică, deoarece puterea sa poate ajunge la 3.500 de lumeni. În al doilea rând, este ușoară, impermeabilă și foarte rezistentă. Este foarte simplu de utilizat, deoarece are un singur buton. Este dotat cu o baterie, precum și cu o baterie reîncărcabilă, astfel încât energia sa este destul de puternică. Dar se deosebește de celelalte prin faptul că are două moduri de iluminare diferite  lumină roșie, pentru discreție, și lumină albă pentru utilizare normală.

Tactical 1000 Lumen E1 LED

Lampă Tactical 1000 Lumen E1 LED

Visitați pagina noastră site military surplus dacă sunteți interesat

Lama tactică 1000 Lumeni E1 LED este o lampă militară compactă și practică de nouă generație de la Klarus. Este special concepută pentru a ilumina o zonă în condiții de lumină slabă. Aceasta are o baterie, are două moduri de funcționare : clasic și exterior. De asemenea, are un mod SOS și stroboscopic. Nivelul bateriei sale este, de asemenea, indicat de un indicator luminos care își schimbă culoarea. În
sfârșit, se poate ascunde ușor datorită unei centuri și are un singur buton.

Lampă tactică cu
infraroșu

Lampă tactică cu infraroșu

Visitați pagina noastră site surplus militaire dacă sunteți interesat

Aceasta este o lampă din gama Chameleon a mărcii NiteCore. Are mai multe caracteristici, toate importante. Ea include două LED-uri RGB diferite : culoarea roșie și culoarea albastră. Pentru infraroșu, responsabile sunt LED-urile CREE XP-G2 (R5). În plus, puterea sa maximă este de 440 de lumeni, dar are șapte moduri cu intensități luminoase diferite. Este, de asemenea, foarte rezistent la raze și șocuri. Și, în sfârșit, raza sa de acțiune este de 190 m.

În următorul text vă va vorbi despre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *