Descompunerea unei uniforme militare

Armata are propriul cod vestimentar pentru a se diferenția de civili. Ca atare, ținuta militară este una dintre ținutele folosite zilnic sau în anumite misiuni. Aceasta constă în pantaloni, jachete, pantaloni, pantaloni, rucsacuri etc. Pentru a merge mai departe, să vedem împreună compoziția unei ținute militare pentru anumite ținute.

Capota sau bereta militară și diferitele tipuri de căciuli

îmbrăcăminte militară într-un magazin

În primul rând, să vorbim despre caschetele militare. Bereta militară este una dintre componentele ținutei militare standard. Culoarea acesteia depinde de regimentul soldatului.

Capota militară este folosită mai mult de soldații aflați în misiuni, deoarece acest tip de căciulă este mai practic pe teren. Cu toate acestea, unele corpuri de armată o folosesc și la ținutele lor de zi cu zi.

Pe lângă aceasta, soldații vor putea folosi și Touaregs, chèche la ținutele lor militare. Acestea sunt foarte utile pentru în anumite misiuni.

Repartiția ținutei

collection de treillis militaire

Repartiția ținutei militare variază în funcție de tipul de ținută. Uniforma F2 este uniforma clasică de trening. Aceasta constă din pantaloni și o jachetă F2 la standardul CCE sau camuflaj central-european. Va fi completată de o centură și o pereche de rangers. De
asemenea, în timpul misiunilor în aer liber, este posibil să se folosească o parka militară din fleece în timpul misiunilor în aer liber sau o vestă militară tactică.

Trupa de tip FELIN sau Fantassin à Équipements et Liaisons intégrées este folosită de unitățile de infanterie, de comandourile de parașutiști, de Legiunea Străină etc.
Compoziția de bază a acestei ținute militare este o pereche de pantaloni și o jachetă de comando F4. Este confecționată din țesătură 5.0 ripstop și are, de asemenea, burtiere pe coate și genunchi. Accesoriile folosite cu aceste ținute diferă în funcție de unitățile care le poartă.

Tinuta de gherilă face parte, de asemenea, din ținutele militare franceze. Ea este formată din jacheta Guerilla și treningul Guerilla. Este, de asemenea, o ținută de luptă.

>

În afară de îmbrăcăminte, anumite accesorii, cum ar fi rucsacurile, pot completa ținuta militară.

În articolul următor se va explica ce este chilia militară?

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *