Tot ce trebuie să știți!

Cursul luptătorului a văzut lumina zilei în 1916, în timpul Primului Război Mondial din Franța.Ce l-a creat George Hérbert, creatorul unei metode naturale de educație fizică, sub comanda generalului Gouraud, cu scopul de a reînnoi pregătirea militară din acea perioadă.

Această nouă metodă de antrenament a avut un succes atât de mare încât aproape că a devenit parte din toate armatele din lume. Dar numele a fost atestat abia din 1963 și a fost folosit chiar și pentru jocuri civile. În acest articol, aflați tot ce trebuie să știți despre pista cu obstacole.

Ce este
cursa cu
obstacole? 

cursa cu obstacole

Sursa: pixel-pixabay

O cursă cu obstacole este o cursă de antrenament pentru personalul militar care presupune înfruntarea unui lanț de obstacole dispuse de-a lungul unui teren. Aceste obstacole sunt distanțate de piste de diferite lungimi. Contrar a ceea ce cred majoritatea oamenilor, nu este un test pe care trebuie să-l treci pentru a deveni soldat subofițer, ci o pregătire în cadrul armatei. Se mai numește și cursă de comando sau cursă cu obstacole, în funcție de armata care o folosește. Ca atare, presupune alergare, cățărare, cățărare, târâre și escaladare.

Astăzi, pista cu obstacole este accesibilă publicului general prin intermediul unor jocuri sau evenimente. Evident, regulile și condițiile nu sunt aceleași, plus că nivelul obstacolelor este mult mai lejer decât cel militar.

În Franța, ziua noroiului sau frappadingue sunt exemple de curse cu obstacole civile. Este un tip de sport care vă permite să vă distrați în familie sau cu prietenii, în care se pune accentul pe spiritul de echipă și pe depășirea de sine.

Care este scopul cursei cu obstacole? 

banner ad

Primul obiectiv al cursului de luptă este, în mod firesc, dezvoltarea și menținerea aptitudinilor fizice ale soldatului. Acest tip de antrenament este atât de practic, deoarece îmbunătățește nu numai zona fizică, ci și psihologia. De fapt, îi
permite soldatului să își depășească limitele mentale și fizice, precum și să stăpânească tehnicile militare.

În plus, curs de combatant le permite soldaților să se obișnuiască cu situațiile întâlnite în timpul misiunilor pe care le îndeplinesc.
În plus acesta se desfășoară și în grup, ceea ce întărește munca în echipă, coordonarea și coeziunea între soldați.

Pentru organism, îmbunătățește rezistența, sistemul cardiorespirator, forța, simțurile, autodepășirea și disciplina militară. În general, în principal brigada de infanterie a armatei este cea care îl folosește pentru soldații săi.

Care sunt diferitele caracteristici ale unui curs de luptă?

Cursa cu obstacole are propriile caracteristici care o diferențiază de alte antrenamente.

Cum este specială

escaladă

Sursa: pixel

După cum spuneam mai devreme, pista cu obstacole cuprindea diferite obstacole distanțate de alergare pe un anumit teren. În realitate, trebuie să cuprindă cel puțin 20 de obstacole pe un teren de 500 de metri. Obstacolele pot fi de diferite lungimi.

Pentru că este, de asemenea, un test de îndemânare fizică și mentală, soldatul trebuie să îl parcurgă într-un anumit interval de timp, adică în mai puțin de trei minute și 15 secunde. Acesta este, de fapt, un standard internațional pe care armatele trebuie să îl aplice în antrenamentele lor, dacă îl folosesc, bineînțeles.

Cele
diferite obstacole

rampă

Sursa: pixel-pixabay

Cele 20 de obstacole care alcătuiesc pista cu obstacole sunt: “Pista de obstacole:

  • Cățărarea pe perete

  • < p>Cățărarea pe perete

  • Cățărarea pe perete
    span data-key=”325″ data-slate-object=”text”>ditch

  • Chișinăturile

    Chișinăile

  • palet

  • .

  • Pârghia orizontală

  • Rola

  • .

    Pârghia dublă

  • Spalierul

  • Ceasul de vad sigură a
    monturilor

  • L.span data-key=”2788″ data-slate-object=”text”>grăbindu-se pe sub o plasă de sârmă sau sârmă ghimpată

  • .

    Rețeaua de span

  • .p>Scala de frânghie

  • .Grinda verticală

  • Suplinul de dedesubt

  • Ceasul bancheta și șanțul

  • Principiul fditch

  • Mesele

    Meselespan data-key=”367″ data-slate-object=”text”>Irlandezii

  • Murul

  • Murul < span data-key="372" data-slate-object="text">șanțul băncii de șanț

  • Tranșelele succesul

Cum faci o cursă cu obstacole de succes?

antrenament militar

Sursa: pixel-pixabay

În primul rând, înainte de a începe un curs de luptă de tip militar, trebuie să avețianumite calități fizice suficiente. De fapt, nu oricine poate face acest lucru, deoarece acest antrenament va împinge mușchii, respirația și cardio la limită. Ca urmare, sunt esențiale mușchii puternici și un sistem cardiovascular robust. Sistemul respirator trebuie, de asemenea, să țină pasul cu forța celor două anterioare.

Apoi aveți nevoie de explozivitate, cu alte cuvinte de reflexe bune și reacții foarte rapide. Cu alte cuvinte, schimbarea sau secvența de mișcări (de exemplu, săritura apoi alergarea sau săritura de două sau trei ori la rând) trebuie să fie foarte rapidă și explozivă. Într-adevăr, fiecare secundă contează în acest curs.

În cele din urmă, trebuie să aveți și o minte de oțel, pentru că, chiar dacă aveți o condiție fizică excelentă, dacă mintea nu ține pasul, stresul sau panica pot pune stăpânire pe voi.
Din această cauză, trebuie să ai gânduri pozitive, o psihologie bună și spirit de echipă.

Textul următor vă va vorbi despre Cum să devii pompier militar?

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *