Top 7 cele mai bune huse

Holsteringul este unul dintre echipamentele esențiale pentru un ofițer de intervenție sau pentru forțele de ordine, cum ar fi poliția, armata și jandarmii. Cu toate acestea, oamenii au tendința de a se uita doar la performanțele armei și de a o complimenta. Cu toate acestea, husele joacă un rol important în transportul și protecția armei.

De fapt, acestea afectează în mare măsură performanța utilizatorului atunci când vine vorba de mânuirea armei.
Dacă acestea se comportă bine, atunci și tragerea și purtarea armei este eficientă, dacă este invers, utilizatorul poate avea probleme serioase în timpul sarcinilor sale. Alegerea husei nu trebuie atunci neglijată. În acest caz, care sunt cele mai bune 7 cele mai bune
huse&nbsp
;?
Pentru a afla, vă invităm să urmăriți acest articol.

Ce este husa?


holster 
poliție

Sursa: pexels-kindel-media

Un holster este un instrument cu mai multe caracteristici, care este folosit pentru a purta un pistol automat asupra propriei persoane. Este destinat tuturor persoanelor care au arme de foc (AP), cum ar fi militarii, jandarmii, agenții de intervenție și mulți alții. Pentru francezi, se referă pur și simplu la un toc pentru un pistol automat, deoarece holster este la origine un termen anglo-saxon.

În afară de transportul armelor, husele au și alte caracteristici care îmbunătățesc mult eficiența utilizatorilor în funcțiile sale.
Inițial, armele erau atașate la centură cu ajutorul unei curele de umăr sau a unui ham, iar cowboy-ii au fost cei care le-au făcut foarte cunoscute. În zilele noastre,
însă, husele au un rol mai important și sunt disponibile într-o varietate de modele.

Cum funcționează

colecții de huse

                                                            Aici colecțiile noastre de holstere dacă sunteți interesat

În primul rând, holsterele sunt folosite pentru a purta arme de foc. Aceasta este funcția sa principală. Apoi, ele fac transportul și accesul foarte ușor. De fapt, tot ce trebuie să faceți este să o introduceți în toc pentru a o transporta și de aceea este foarte accesibilă. În cazul unui pericol surpriză sau al unei intervenții rapide, scoaterea armei va fi apoi aproape automată.

În al doilea rând, husele vă protejează pistolul de bandiții care vor să vi-l fure. Este de la sine înțeles, pistolarul are un sistem de blocare a armei. Drept urmare, acest lucru vă menține pistolul în siguranță în cazul unei îndepărtări forțate de către adversarii dvs. sau pur și simplu de către hoți. Unele huse sunt fabricate din materiale puternice, rezistente și ușoare, cum ar fi plasticul termoformat. Cu
alte cuvinte, acestea protejează armele și împotriva căderilor sau șocurilor.

În sfârșit, dar nu în ultimul rând, unele tipuri de huse au și rolul de a vă ascunde arma. Mai mult, în funcție de model, husele pot fi atașate oriunde pe corp. Cum ar fi pe gleznă, coapsă, sub centură, umeri…             Acest lucru este foarte util pentru forțele de ordine în haine civile sau pentru misiuni foarte discrete. 

Care sunt caracteristicile unui holster ?

Holster în haine civile

                                                          Sursa : pexels-felipe-jiménez

Holsterele au multe modele și, prin urmare, multe caracteristici. După cum am spus mai devreme, există un număr foarte mare de tipuri diferite de huse în funcție de următoarele criterii :
materiale de fabricație
, tipul de port și nivelul de retenție.

În ceea ce privește materialele de fabricație, husele pot fi fabricate din piele, polimer, nailon, Kydex și multe altele. Fiecare material are propriile avantaje față de celelalte.

Există două tipuri de port, port deschis și port ascuns. Pentru agenții în uniformă, în timpul serviciului sau în misiuni, este necesară portul deschis. În alte cazuri, pentru misiuni sau investigații discrete sau pentru agenții în uniformă civilă, portul ascuns este ideal.

În cele din urmă, nivelul sau tipul de reținere se referă la nivelul de dificultate în ceea ce privește retragerea armei. Nivelul 1nivelul indică faptul că scoaterea armei nu necesită decât o simplă mișcare, este și cel mai puțin sigur. Iar al 3-lea și ultimul nivel desemnează faptul că sunt necesare mai multe mișcări pentru a scoate arma, acesta este cel mai sigur.

Top 7 cele mai bune huse din
surplusul militar

Dacă sunteți interesat de huse, vă oferim cele mai bune huse Vega holster de pe site-ul nostru de surplus militar.

Holster pentru Glock 17/22 Hybrid VJH8

Holster pentru Glock 17/22 Hybrid VJH8

          Source : Holsters-surplus military

Acesta este un holster care a fost conceput pentru militari, fabricat din polimer termoformat profesional. Prin urmare, este foarte rezistentă la șocuri și căderi, având o durabilitate excelentă. Nivelul său de retenție este de nivel 1, ceea ce permite utilizatorului să își scoată revolverul foarte rapid. Se poate folosi și pentru port disimulat și, în sfârșit, este ambidextră.

Holster Glock 17 Lamp VKZ8

Holster Glock 17 Lamp VKZ8

Sursa: Holster militar-surplus

Holsterul Vega vă oferă un holster robust și universal care poate găzdui atât pistolul dumneavoastră automat, cât și lampa tactică a acestuia. Este confecționată din plastic termoformat reglabil cu ajutorul unui șurub. Partea inferioară este realizată din nailon cu tehnologie de împingere și frontală. Mai mult, este compatibilă cu Glock 17/18/19/19/22/23. În
fine, tipul său de retenție este de nivel 2, ceea ce oferă un echilibru perfect, ideal pentru toate intervențiile.

Husa moale universală FB2 cu portmagazin

Holster Souple Universel FB2 avec Porte Chargeur

Sursa: Holsters-surplus militaire

Iată holsterul ambidextru, flexibil, conceput pentru forțele speciale de intervenție. Este creată din nailon, ceea ce îi permite să fie flexibilă, foarte ușoară, ergonomică, dar și robustă. De fapt,se poate potrivi tuturor pistoalelor cu un sistem de retenție de nivel 1. Caracteristica sa specială este că poate transporta un încărcător suplimentar împreună cu arma. Este ultra-confortabil și ideal pentru un port discret.

Holster H&K SFP9 dreptaci Vegatek VKT8

Holster H&K SFP9 Droitier Vegatek VKT8

Sursa: Holsters-surplus military

Acest holster este conceput pentru militarii dreptaci care vor executa misiuni pe teren în orice condiții. Într-adevăr, este confecționată din plastic termoformat, ceea ce îi permite să reziste la orice climat și chiar și pentru condiții extreme. Este fiabil și foarte sigur, deoarece are o retenție triplă, ceea ce înseamnă trei niveluri de retenție diferite cu sisteme diferite. Ca urmare,
este versatil și poate fi adaptat la toate tipurile de utilizare.

Holster Inside

Holster Inside

Sursa: Holster militar-surplus

Holsterul Inside este un toc pentru Glock și SIG pro conceput din piele nemoșuită, mai rezistent și mai confortabil. Este ideal pentru port discret, deoarece este și foarte ușor, dar și robust și rigid. În plus, este ambidextră și versatilă, ceea ce înseamnă că o puteți purta în interior sau în exterior. În cele din urmă, deține un sistem de retenție de nivel 1. Dacă vă plac husele simple, elegante și durabile, aceasta este pentru dvs.

Holster Universal ambidextru Bungy 8BL

Holster Universel ambidextră Bungy 8BL

Sursa: Holster militar

Aici vă oferim un holster universal, personalizabil, cu un aspect special destinat polițiștilor și pasionaților de tir. Caracteristica sa specială este că arma este prinsă cu un elastic de strângere. Cine spune universal, spune ambidextru și compatibil cu orice armă de mână. Mai mult, poate fi folosită atât în aer liber, cât și în interior. Este compatibil cu vestele MOLLE și cu centurile tactice. În
fine, are o carcasă care este reglabilă pentru a se potrivi corect pistolului.

Holster Vega Sig Pro 20
22
VKD8

Holster Vega Sig Pro 2022 VKD8

Sursa: Holster-surplus militar

Acest produs ține arma în siguranță în orice poziție, aceasta este caracteristica sa specială. De fapt, sistemul său de retenție este de nivel 2, ceea ce oferă un echilibru plăcut utilizatorilors. Dar este, de asemenea, reglabil datorită unui șurub. În plus, este fiabilă, ergonomică și rezistentă, ideală pentru misiuni cu condiții extreme. Nu vă faceți griji, este disponibil în versiuni pentru dreptaci și stângaci, dar nu ca un multifuncțional. Este compatibilă doar cu SIG Pro.

.

Textul următor vă va vorbi despre Legiunea Străină, ce este?

 

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *