Cât de pregătit ești pentru armată?

Înrolarea în armata franceză ca soldat necesită în principal o condiție fizică excelentă. Într-adevăr, activitățile practicate în armată sunt toate foarte fizice pentru toți soldații, indiferent de corp. Diferitele misiuni executate necesită rezistență, forță, viteză și capacitatea de a se depăși pe sine. Bineînțeles, odată ce sunteți în armată, antrenamentele și sportul vor face parte din rutina zilnică. Dar, pentru recrutare, veți fi supus unor teste și evaluări fizice. Așadar,care este condiția fizică pentru armată ? În acest articol, veți urmări ghidul complet pentru a avea condiția fizică recomandată pentru a deveni soldat.

Toate lucrurile pe care trebuie să le știți despre condiția fizică necesară pentru a vă înrola în armată

Militaire

Sursa: pexels-imprensa-agruban®

Deși testele efectuate de diferitele corpuri de armată sunt diferite, este întotdeauna necesară o bună condiție fizică. Într-adevăr, nivelul de exigență este diferit în funcție de corpul de armată (armată, aviație, marină națională și jandarmerie), dar și de specialități (forțe speciale, GAV, PSIG…).

În acest caz, pentru a spera să intrați în armată, trebuie să aveți o condiție fizică bună care să vă permită : să urmați pregătirea necesară, să treceți în fiecare an testele CCPM (testele de control al condiției fizice militare) și să deveniți soldat. Cu alte cuvinte, scopul testului de selecție este de a afla dacă ai potențialul de a deveni soldat. Din
acest motiv, zvonurile conform cărora trebuie să fii un sportiv de foarte înalt nivel pentru a reuși să intri în armată sunt complet neadevărate.

De asemenea, armata organizează cele mai multe teste fizice în cadrul testelor de admitere. De aceea, promovarea testului de selecție în armată înseamnă că ești apt să intri în orice forță armată.  Din acest motiv, vom lua în considerare, nivelul de pregătire fizică necesar pentru a putea intra în armată.

Câteva condiții pe care trebuie să le îndeplinești înainte de a te pregăti pentru testele fizice

Condiția fizică necesară

Sursa: pexels-matthew-hintz

Înainte de a pleca la recrutare, iată câteva condiții pe care trebuie să le îndeplinești :

  • Vârsta necesară între 17,5 și 30 de
    ani&nbsp
    ;;
  • Să ai cetățenie franceză ;
  • .Trebuie să
    fi absolvit JDC sau ziua de apărare și cetățenie ;
  • Trebuie să fiți
    în conformitate cu legea ;
  • Trebuie să fiți apt mental și fizic.

Apoi, înainte de testele fizice, veți fi supus unui control medical complet cu un medic militar din cadrul CEMI sau al centrului de expertiză medicală inițială. Medicul vă va calcula, de exemplu, IMC sau indicele de masă corporală, capacitatea respiratorie, tensiunea arterială și multe altele. Aceasta pentru a determina dacă sunteți sau nu apt din punct de vedere fizic. Ca
urmare, cei care au boli cronice (probleme cardiace, diabet…) sau alte anomalii nu vor fi admiși.

Ce sunt testele fizice pentru armată ?

collection d'articles militaires

Dacă vă interesează lumea militară, iată colecția noastră de articole de pe site-ul nostru de surplusuri militare

Cu orice grad  (subofițer, subofițer sau ofițer) doriți să candidați, testele fizice sunt întotdeauna obligatorii. De fapt, activitatea fizică este parte integrantă a culturii armatei. În plus, înainte de a aplica, iată care sunt testele fizice, pe care trebuie să le cunoașteți dacă vreți să vă înrolați în armată :

  • Testul Luc léger : acest test vă va testa rezistența. Este o alergare progresivă de 30-45 de minute, concepută pentru a afla VMA sau viteza aerobică maximă. De
    asemenea, vă testează limitele, precum și motivația și determinarea.
  • Testul de coordonare și ghemuiri : această probă va testa puterea coapselor și a mușchilor
    abdominali. Veți efectua ghemuiri cu greutatea corpului într-un minut, abdomene, o cursă cu obstacole și multe altele.
  • .

  • Tragerea de tracțiuni : acesta este un test de forță și rezistență și este, de asemenea, cel mai dificil și temut test. Vei efectua tracțiuni excentrice, ținute în poziție pronată, cu sau fără elastic și tracțiuni la piept.

Metode de urmat pentru a te pregăti pentru testul din armată

Date fiind testele care vor fi susținute în timpul testului de selecție, trebuie să te pregătești cât mai devreme. Dacă nu sunteți deloc atletic, dar în formă, nu este prea târziu, vă puteți antrena cu trei luni sau mai mult înainte de test pentru a acumula suficientă rezistență, forță și rezistență.

Pentru a vă pregăti pentru Luca Luminița

Alergare

Sursa: pexels-cottonbro-studio

Pentru Luke Light, trebuie mai întâi să vă lucrați rezistența alergând de 2-3 ori pe săptămână timp de trei luni sau mai mult. Aceasta are rolul de a vă îmbunătăți VMA și cardio, precum și de a vă permite să atingeți platoul necesar. Apoi, pentru a vă îmbunătăți explozivitatea, trebuie să faceți alergări de viteză de 2 până la 3 ori pe săptămână. În cele din urmă, faceți un antrenament divizat pentru a vă îmbunătăți rezistența. Ar trebui să alternezi aceste trei tipuri de antrenament pentru a avea mai multe șanse de reușită cu Light Luke.

Pentru a vă pregăti pentru genuflexiuni și tracțiuni

Culturism

Sursa: akram-huseyn-unsplash

Pentru a reuși la genuflexiuni și tracțiuni, este nevoie de o mare forță în mușchii implicați. Din această cauză, trebuie să faceți antrenamente de forță într-o sală de sport. Pentru a
face acest lucru, lucrați mușchii brațului, mușchii abdominali, coapsei, spatelui și umerilor pentru a le dezvolta forța și rezistența.

Creșteți numărul de repetări ori de câte ori vă simțiți în stare să faceți acest lucru, ca în fiecare săptămână. De asemenea, începeți exercițiile pliometrice pentru a vă întări mușchii și a obține mai multă putere. În cele din
urmă, puteți face și tracțiuni de test și ghemuiri o dată pe lună pentru a vă obișnui cu testele.

Îmbunătățiți-vă stilul de viață

O bună igienă

Sursa: gabin-vallet-unsplash

În final, pentru a profita la maximum de antrenamentul tău pentru a-ți dezvolta rezistența și forța,trebuie să ai un stil de viață bun. Este important de reținut că un stil de viață prost tinde să ducă la regres. În primul rând, nu trebuie să exagerezi cu antrenamentul; o bună recuperare este esențială pentru ca mușchii tăi să se dezvolte. Apoi, trebuie să vă adaptați dieta la sesiunile de antrenament. Dați prioritate proteinelor și calciului și reduceți cantitatea de zaharuri și grăsimi industriale. În
sfârșit, o bună hidratare și un somn suficient sunt, de asemenea, obligatorii. 

În următorul text vă va vorbi despre Care sunt avantajele de a fi militar?

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *