Cum pot să mă protejez împotriva jafurilor?

În 2021, în Franța au avut loc aproximativ 200.000 de spargeri de locuințe, adică aproximativ 20 de spargeri/zi. Deci este firesc să vrei să îmbunătățești securitatea locuinței pentru a evita ce este mai rău. În plus, vă va oferi o bună acoperire de asigurare în cazul unei probleme. Dar mai întâi, cum vă protejați împotriva efracției?

Simulați-vă prezența

simulează-ți prezența

Sursa : pixabay house

Aproximativ 80% dintre spargeri au loc în timpul zilei, în timp ce sunteți plecat. Ar trebui să evitați să vă semnalizați absența. Pentru a face acest lucru, vă puteți simula prezența prin instalarea de programatoare pentru televizor sau lumini. De asemenea, evitați să lăsați să se acumuleze scrisori sau alte indicii că locuința este goală.

În timpul sărbătorilor, cea mai bună soluție ar fi să vă avertizați vecinul de încredere sau portarul blocului de absența dvs. De asemenea, ar trebui să consolidați securitatea casei sau a apartamentului dumneavoastră. Dacă veți fi plecat pentru o perioadă lungă de timp, atunci invitați prietenii sau familia să stea cu dumneavoastră.

Răspândiți securitatea locuinței dvs. pentru a preveni furturile

spărgător

Sursa: Pixabay hoț

Măsurile luate pentru a vă simula prezența vor fi uneori insuficiente. Este posibil ca unii spărgători să fi observat deja și să își fi asumat riscul. Sporirea securității locuinței dumneavoastră va fi cea mai bună modalitate de a preveni spargerile. În plus, măsurile vă pot permite să beneficiați de asigurare.

Apoi va trebui să instalați încuietori de securitate, unghiuri anti-pindere și o ușă mai puternică sau blindată ca ușă de intrare. De fapt, 80% dintre spărgători trec prin ușa din față. Aceștia pot renunța la planurile lor după 5 minute de încercări nereușite de a intra prin efracție. De asemenea, le puteți face lucrurile mai dificile pentru ei prin instalarea de barre de securitate, geamuri antiefracție, obloane rulante, etc.

Sisteme de supraveghere utilizate pentru îmbunătățirea securității

camera de supraveghere video

>

Utilizarea utilizarea unui sistem de supraveghere îi va descuraja, de asemenea, pe hoți. Statisticile arată că 95% dintre hoți fug atunci când se declanșează alarmele.

Puteți adăuga, de asemenea, camere de supraveghere care vizează locații strategice, cum ar fi ușa de la intrare sau obloanele ușor accesibile și chiar în interiorul locuinței dumneavoastră. Mai presus de toate, nu ezitați să folosiți două sau mai multe camere pentru a obține unghiuri diferite și pentru a evita pe cât posibil unghiurile moarte.

 De asemenea, amplasați semnale care să arate că aveți astfel de sisteme, aceasta va calma ardoarea spărgătorilor.
 

>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *