Cum pot purta un toc discret?

Pentru a fi eficient cu pistolul dumneavoastră, trebuie să aveți alături de el husa ideală. De fapt, a avea un control perfect al armei și cel mai bun pistol semiautomat (PSA) nu este suficient pentru a fi eficient, deoarece husa este foarte esențială. Cu toate acestea, mulți oameni îl neglijează în echipamentul și uniformele lor. Totuși, acest accesoriu joacă un rol vital în siguranța și portabilitatea armei, precum și în viteza de tragere a PSA-ului. Ca atare, afectează direct performanța utilizatorului.

În plus, pentru un ofițer de poliție sau un agent de securitate sub acoperire, husele de port discrete pot ascunde și armele lor. Dar atunci, cum se poartă un toc de port-armă
ascuns&nbsp
;?
Să aflăm răspunsurile în acest articol.

Ce este un toc de port-armă ascuns ?

holster INSIDE

              .
                                           nbsp;           Source : garett-sitz-unsplash

Holsterul discret pentru port-armă este unul dintre numeroasele tipuri de huse concepute pentru ofițerii de poliție sau pentru agenții de securitate de intervenție. După cum sugerează și numele său, acesta este husa pe care trebuie să o purtați dacă doriți să purtați o armă în mod discret.  În consecință, husa pentru port discret este o husă care este folosită pentru a purta și a proteja o armă de mână în mod discret. Datorită caracteristicilor sale, printre altele, utilizatorul își poate ascunde arma în centură, în jachetă și multe altele.  Într-adevăr, există diferite huse de port discret adaptate la dorințele și nevoile fiecăruia.

De ce să alegi un toc de port disimulat ?

Colecția de huse cu port discret

Dacă sunteți interesat, vă invităm să vă uitați pe colecțiile noastre de huse cu port discret din surplusul militar

De fapt, husele cu port discret sunt destinate forțelor de ordine în haine civile sau în afara serviciului. Legea privind securitatea globală permite forțelor de ordine să își păstreze armele chiar și atunci când nu sunt în timpul serviciului, astfel încât acestea să poată continua să protejeze populația de orice posibile amenințări. Ca urmare, aceștia pot interveni în orice moment pentru siguranța publică, chiar și în haine civile. Dar, din mai multe motive (teama publicului, provocarea, tentația infractorilor de a o fura), portul armei trebuie să fie cât mai mult ascuns. Trebuie doar să știi cum să o porți corect pentru ca utilizatorul să fie cu adevărat eficient în manevrele sale.

Diferitele tipuri de huse pentru port disimulat

Belt holster

Sursa : pixabay

Din fericire, aveți o gamă largă de alegere atunci când vine vorba de huse de port discret. Fie că este vorba de tipul de retenție, de tipul de compatibilitate cu arma sau de tipul de material, cu siguranță veți găsi unul care să vi se potrivească. Iată câteva exemple de huse cu port discret și modalitățile în care pot fi purtate.

Marele huse clasice Inside holster

.

Acest holster clasic este holsterul care se plasează în interiorul unei perechi de pantaloni. Este cea mai răspândită și cea mai comună. Adesea, este confecționată din piele sau nailon pentru un confort optim. Mai mult, poate fi universal pentru toate PSA și tipurile lor de retenție sunt de nivel 1 până la 2. Poate fi plasat în față, în spate sau lateral, plus că se poate adapta la toate tipurile de morfologie. Acest toc poate fi atașat la centură cu ajutorul propriei închizători. Este foarte eficient, dar puțin cam voluminos la nivelul șoldurilor.

Holderul ventral

Este husa plasată sub jachetă, este husa care oferă cea mai mare discreție. Este integrată într-o centură lată care se fixează cu unul sau mai multe elemente de fixare. Câteva curele vă permit chiar să transportați și alte echipamente, cum ar fi cătușe sau lumini tactice. Este confortabilă și nu vă încurcă, indiferent, de mișcările și acțiunile efectuate. Trebuie să
fie poziționată mult deasupra șoldului și trebuie să aveți o jachetă sau o cămașă destul de lungă.

Holderele de
gleznă

Glezna este un loc bine plasat pentru a ascunde o armă de mână, dar este și greu de accesat. De fapt, armele plasate pe glezne sunt arme de rezervă. Pentru aceste huse,cel mai bine este să alegeți husele din nylon sau piele pentru un confort mai mare. În cele din urmă, poate fi puțin incomod pe termen lung. Trebuie să purtați
husa peste șosete.

Huse de umăr

Este unul dintre cele mai practice și versatile huse de port discret. În primul rând, acestea sunt reglabile și adaptabile la toate formele corpului. În al doilea rând, se împletesc pe umeri cu arma poziționată sub axilă. Poate fi plasată în stânga sau în dreapta, după caz. În cele din urmă, este foarte confortabilă și nu oferă niciun disconfort, mai ales dacă stați mai ales în spatele biroului sau în mașină. În
fine, husele de umăr se ascund bine în jachete, dar accesibilitatea la armă este destul de limitată.

Husele pentru
geantă de banană

Husele pentru geantă de banană sunt ideale dacă aveți alte bagaje. Arma de mână este ascunsă în spate, cea care este ascunsă într-un toc special. Bineînțeles, acesta este reglabil și ajustabil în funcție de corp. Poate fi plasată în fața stomacului sau în spatele spatelui. Din păcate, nu este foarte sigură, deoarece este pur și simplu atașată de corp, în plus, scoaterea armei va fi prea lentă, pentru că nu este direct pe sine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *